James

Stamboomnaam:IMG_0001
IC Sapporo van Felis Moesolpjo

Roepnaam:
James

Geboren:
26 februari 2010

Vader:
Union Jack´s Eclipse

Moeder:
IC G.Evita van Felis Moesolpjo

Kleur/patroon:
Blauw (BRI a)

HCM en PKD : Negatief getest 

FIV / FELV : Negatief getest

Fokker:
Cattery Felis Moesolpjo (G. Tjeerdsma & M. Noorderbroek)

Sapporo van Felis Moesolpjo wordt door ons James genoemd. Deze naam had ik altijd al in mijn hoofd, mocht ik een blauwe kater thuis hebben! En hier is ie dan!

James is echt een heerlijk beest!! Een echte knuffelkont, een superlief karakter en heel relaxed! Soms heeft James even zijn wilde speeluurtje en
vermaakt ons dan met zijn rare capriolen! Het circus is er dan niks bij! 

James heeft een hele mooie dikke blauwe vacht, stevige brede poten met de bijbehorende stevige voetjes, kleine ronde oortjes en mooie grote ronde oranje ogen en een prachtige kop!

Zijn hobbies zijn… knuffelen, knuffelen, eten, knuffelen, knuffelen, slapen, knuffelen, knuffelen spelen en knuffelen! En oja, voor de babypoesjes zorgen. Dat vind James toch echt geweldig.
Favo speeltjes zijn; zijn tentje! Tot slopen aan toe! Maar ook voor de hengel met de boa kun je James wakker maken, en dat wil wat zeggen!

James is gecastreerd.

HOERA!!! James heeft op 1/12/13 zijn laatste CACIB punt gehaald op de show in Wevelgem (B) en mag zichzelf vanaf nu  INTERNATIONAL CHAMPIONnoemen!!! James is elke show waar hij aan deelnam in de Kampioenklasse 1e geworden!

HOERA!!! James heeft op 16/10/11 zijn laatste CAC punt behaald op de show in Uitgeest en mag zichzelf vanaf nu CHAMPION noemen!!!
Onze kanjer is elke showwaar hij aan deelnam in de Open kater klasse 1e geworden en na drie keer dus Kampioen!! Helemaal trots!!